Čtvrtstoletí pozemních a leteckých simulačních technologií dceřiné společnosti LOM PRAHA VR Group

Sofistikovaná výcviková a simulační řešení pro tuzemské i zahraniční ozbrojené a bezpečnostní složky, to je unikátní portfolio dceřiné společnosti státního podniku LOM PRAHA VR Group, a.s. Dvacátý listopadový den oslaví současní i bývalí zaměstnanci společnosti, za účasti vrcholných představitelů Ministerstva obrany a Generálního štábu Armády ČR, čtvrtstoletí založení.

Pětadvacátiny významného českého dodavatele pozemních a leteckých simulačních technologií jsou důvodem k bilancování. Začalo to v roce 1998 spojením několika technologických start-upů věnujících se využití technologií virtuální reality. V současnosti již můžeme hovořit o zapojení do klíčových modernizačních projektů AČR, například bojových vozidel pěchoty CV90 nebo cvičných podzvukových letounů nové generace L-39NG. 

Více informací o dceřiné společnosti LOM PRAHA s.p. VR Group, a.s., respektive jejich produktech, si můžete přečíst v odkazu níže: 

Virtuální realitu pro výcvik vojáků dodávají už 25 let. Teď čeká VR Group simulátor nových bojových vozidel pěchoty CV90

Autor: Pavel Lang