LOM PRAHA na kariérním dni WEILOVKY

V pondělí 18. října se na Střední škole automobilní a informatiky WEILOVKA (SŠAI) v Praze konal již 5. kariérní den. Akce se letos zúčastnilo více než 30 firem a organizací, včetně státního podniku LOM PRAHA.

LOM PRAHA se na kariérním dni prezentoval stánkem, kde se žáci mohli dozvědět více o jeho širokém portfoliu a pracovních příležitostech. Zájem žáků o stánek LOM PRAHA byl velký. Zajímali se zejména o možnosti praxe a pracovních příležitostí v oblasti leteckého průmyslu.

"Jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit tohoto kariérního dne," uvedla za LOM PRAHA jeho personální ředitelka Petra Šindelářová. "Měli jsme možnost seznámit se s potenciálními zaměstnanci a představit jim náš podnik. Věříme, že se nám podaří najít mezi žáky SŠAI nové uchazeče o pracovní pozice."

WEILOVKA je volbou číslo jedna pro všechny zájemce o studium, kteří mají zájem studovat v přátelské atmosféře na špičkově vybavených pracovištích, kde se při vzdělávání uplatňují nejmodernější technologie a kde odborně vyškolený tým pedagogů s nadšením a erudicí sdílí se studenty své vědomosti a učí je dovednostem.

V LOM PRAHA můžete být součástí jedinečného a tradičního podniku nejen českého, ale i evropského a světového leteckého průmyslu. Budete se moci podílet na opravách vrtulníků nebo na výrobě a opravách různých typů leteckých motorů. Pokud máte zkušenosti s pilotáží letadel, můžete spolupracovat na výcviku vojenských pilotů. Hledáme zejména studenty a absolventy, válečné veterány či vojáky z povolání a další vhodné odborníky.

Aktuální nabídku pracovních pozic v LOM PRAHA naleznete v odkazu níže:

https://www.lompraha.cz/kariera

 

Text: Jitka Šuláková

Foto: Michal Ptáček a Petra Šindelářová