Zveme vás do expozice LOM PRAHA a VR Group na veletrhu International Defence Exhibition (IDEB) v Bratislavě

Státní podnik LOM PRAHA, společně se svojí dceřinou společností VR Group, vás zvou do své expozice na mezinárodním veletrhu obranné techniky IDEB – International Defence Exhibition, který se bude konat od 3. do 5. října 2023 na výstavišti Incheba Expo v Bratislavě.

Veletrh IDEB Defence&Security je platformou, která spojuje produkty obranného průmyslu s inovacemi a moderními přístupy v této oblasti, nevyjímaje otázky kybernetické bezpečnosti a nových schopností v prostředí ozbrojených sil a bezpečnostních složek. Je tak jedinečnou příležitostí nejen k prezentaci, ale i navazování a posilování obchodních kontaktů na tuzemské i mezinárodní úrovni.

Tuto jedinečnou příležitost využije také státní podnik Ministerstva obrany ČR LOM PRAHA, který zde bude prezentovat své unikátní odborné portfolio, včetně nového závodu vrtulníkové platformy H-1 pro simulační výcvik. Odbornou veřejnost také seznámí se servisní podporou strojů AH-1Z Viper a UH-1Y Venom, jakož i s podporou životního cyklu vrtulníků Mi tzv. národní cestou nebo servisu pístových motorů řady M. Zároveň budou zástupci LOM PRAHA aktivně jednat jak se stávajícími, tak i potenciálními zákazníky o dalších možnostech vzájemné spolupráce.

Dceřiná společnost VR Group, a.s. na veletrhu IDEB 2023 představí svůj rekonfigurovatelný simulátor pro letouny L-39NG a L-159 s plnohodnotnou simulací kokpitů obou typů a možností úloh působení proti vzdušným i pozemním cílům. V expozici bude doplněn o bojovou hru eliminace UAV prostředku.

Společnou expozici LOM PRAHA s.p. a VR Group, a.s. můžete navštívit v hale B1 pod č. 403.

Budeme se těšit na vaši návštěvu …

 

Mgr. Jiří Protiva, ředitel LOM PRAHA s.p. a Ing. Vít Ryška, předseda představenstva VR Group, a.s.