LOM streamuje do škol

LOM streamuje do škol

Státní podnik LOM PRAHA s.p. navázal spolupráci s dobrovolníky ze spolku CETAS, jež se zabývá propojováním středních škol a firem, aby možnosti praxe studentů a jejich budoucího uplatnění byly co největší a nejsnáze dosažitelné.

V současné pandemické situaci CETAS připravil živě streamovaný program Mentoři do škol, který se koná každý měsíc. V jednom z těchto on-line setkání, a to do několika škol současně, byl hostem zaměstnanec LOM PRAHA Radek Beil, vedoucí zkušebny proudových motorů.

„Jako sledující jsem se dlouho tak skvěle nepobavila při sledování rozhovoru s profesionálem z technického oboru a upřímně jsem žasla nad odbornými dotazy ze stran mladých studentů. Jako spoluorganizátor, společně s kariérní poradkyní Dorotou Madziovou, jsem ocenila jasnou a efektivní komunikaci ze strany tak velké firmy jako je LOM PRAHA, což nebývá pravidlem. Těším se na další spolupráci," řekla Michaela Kosíková, dobrovolník pro mediální výstupy.

„LOM PRAHA bude v těchto live streamech se školami i nadále rád pokračovat, protože práce se středoškoláky a mladými lidmi obecně má i pro náš podnik velký význam. Můžeme být zajímavou volbou zejména pro ty, kteří mají zájem o leteckou techniku a kteří chtějí pracovat v leteckém průmyslu," dodává ředitel státního podniku Jiří Protiva.

LOM PRAHA je dynamicky se rozvíjející společností v letectví s více než stoletou tradici. Dostanete zde příležitost pracovat s moderními technologiemi, v příjemném a stabilním pracovním prostředí a v dobrém kolektivu. Získáte možnost dalšího vzdělávání, kariérního růstu a řadu dalších výhod. Pokud máte zájem o práci v LOM PRAHA s.p., neváhejte kontaktovat naše personální oddělení na telefonu: 296 505 246 nebo e-mailu: personalni@lompraha.cz

Teaser s již zmiňovaného streamu naleznete zde: Stream z praxe do praxe/teaser: Radek Beil, LOM Praha, s.p.

Autor: Jitka Šuláková